Ib Potter

Ib Potter

Det er mig der står bag Hecata, MarketingCamp og Digital Markedsføring.

Online marketing chef, konsulent og oplægsholder i online markedsføring og digital kommunikation. Med udgangspunkt i traditionel markedsføring som søgemaskineoptimering, nyhedsbreve og annoncer over til markedsføring med nye medier som podcast, video og sociale medier.

Som oplægsholder udfordrer, provokerer og inspirerer jeg virksomheder til at gøre mere ved deres markedsføring på internettet. Der ligger rigtigt mange muligheder for at synliggøre sig selv og virksomheden online.

Som konsulent føler jeg, at min rolle er en lidt andet. For selv om jeg som konsulent er dybt fascineret af internettets mange muligheder og ikke kan forstå, hvorfor alle virksomheder ikke straks kaster sig ud i online markedsføring, så er min primære opgave at rådgive. Og som rådgiver og konsulent tager jeg udgangspunkt i virksomhedernes hverdag og situation.

Online marketing chef versionen af mig er der hvor jeg og mit team selv for lov til at få tingene til at ske.

Så Ib Potter som oplægsholder er sprællemandsudgaven, mens Ib Potter – konsulent og rådgiver – er den mere konservative udgave. Dog er der garanti for enkelte spjæt i ny og næ ;-)